tisdag 12 maj 2009

Jädra busunge!!


Då kanske det är slut på de lätta med att lägga Molly inför natten! Jädra buse! Igår kväll när jag la henne (dessutom en stund senare än vanligt) så trodde jag hon hade somnat efter en stund...gick in till henne för att se efter. Då möttes jag av ett gapflabb av henne! Hon hade också kommit på hur hon kunde sättasig upp i sängen så där satt hon väldigt nöjd och glad.
Jag fick lägga henne igen och mysa till det med snutten och täcket.
Denna proseduren fick göras om några gånger innan hon äntligen somnade. Jaja...hon var ju nöjd hela tiden så det får man väl vara glad för. Värre om hon hade varit ledsen.

Det har alltid varit så himla lätt att lägga henne när hon ska sova. Först gett henne välling och sen gått upp och lagt henne så hon år somna själv! Men men...kan ju alltid hoppas på att det var en engångsgrej! :-)

6 kommentarer:

  1. He he! Dags att sänka sängen nu då kanske? :0)

    SvaraRadera
  2. Hejsan!

    Ojoj, bilden på Molly är som att se dig Frida när du var liten! Sååå likt! Nästan lite kusligt. Men hon är ju lika söt som du var! HÄrlig bild på henne. Hoppas det löser sig med nattningen! Ska du sänka sängen snart kanske?

    Puss Mamma

    SvaraRadera
  3. Tänk att fina fina Molly redan är så stor! Det går ju väldans fort. Hoppas ni har det bra, här i Malmö rullar det på. Den 29:e maj åker jag upp till Norsesund för att fira Olivias student, kommer vara där i några dagar så har ni tid och lust får ni gärna komma förbi någon dag! Olivia går ut den 3:e juni efter det åker vi hem men dagarna innan är vi bara hemma och pysslar:)
    Nu ska Tuva och jag baka ryttarkakor, de ser ju så himla smaskiga ut!
    Massa kramar

    SvaraRadera
  4. Tack för att ni lämnar lite kommentarer!! Blir såå glad!

    Madelene: hihi...ja, det kan nog behövas göras!!

    Mamma: Kan inte se själv att hon e så lik....men det borde ju vara en viss likhet! Konstigt annars.

    Sofia: HEJ!!!! Ja, vi kommer gärna och hälsar på där någon dag! Jättekul!!!

    SvaraRadera
  5. TACK snälla:) Klart det går bra att du länkar, kul!

    Vilka sötnosar du har!

    Hoppas att du får en härlig dag!:)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)