söndag 22 mars 2009

Helgen är redan över



Var fort den här helgen har gått. Känns som att den knappt hunnit börja juh!
Vi har bara varit hemma och tagit det lugnt. Ja...jag och barnen i allafall! :-) Björn har vart jätteduktig och grejat en massa i sovrummet! Han har spacklat och slipat det sista och målat ett par lager på taket nu! Nu börjar det snart lida mot sitt slut! SKÖNT när det är färdigt!! Nästa helg hoppas vi hinna med lite tapetsering! Sen är det bara garderobsväggen kvar. När det också är klart tycker jag att det roliga börjar! Då blir det inredning!!!

Vad har vi med hunnit med i helgen. Vi har varit ute i det fina vädret. Vi tog en fika i trädgården i går förmiddag. Barnen trivs ute...det märks tydligt!! Molly fick gunga lite igen. Andra gången hon provade på det!! Hon fullkomligt älskade det!! Så härligt att se när hon skrattar!! Buster han tyckte det var minst lika roligt! Han lekte även i sin lilla sandlåda en hel del. Nu när all snö är borta går det ju att gräva i sanden igen.

Kalas har vi även hunnit vara på. Det var trevligt och mycket god mat! :-)

1 kommentar:

  1. Haha.. ja hon kan då verkligen slänga sig i väggen ;-)
    Nätterna har hittills varit lugna, Ella vaknar vid 2 varje natt för att äta och sen somnar hon om :-) Så det kan jag inte klaga på, har förberett mig på mycket värre nätter...
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)