tisdag 24 mars 2009

39 grader





Här har vi en liten sjuk och ynklig Buster idag! han är inte alls sig lik! Vill att mamma ska sitta jämte, tyst, sitter still hela tiden och äter ingenting! Han hostar dock heela tiden och näsan rinner konstant! Stackars lille gubben. Han fryser säger han så jag tog febern innan. Då hade han 39 grader. Ringde dagis innan och sa att han inte kommer i morgon. Bättre att stanna hemma och krya på sig ordentligt!

I förmiddags hittade vi på lite kul. Då sjöng vi , läste böcker och målade påskägg!!! Det var såklart väldigt populärt!! Vi målade bara några stycken...tur var väl det eftersom det var lätt att tappa dem...

Eftermiddagen har varit väldigt lugn. Vi tog en liten sväng ner till bron. Skönt att få lite frisk luft och kul att kasta stenar i vattnet tycker Buster! Annars har det väl mest vart stillasittande i soffan. En liten glass slank ner för Buster nyligen. Det är väl det enda som han har ätit idag, ja och ett ägg också.

1 kommentar:

  1. Åh, lille Buster! Inte kul att vara sjuk! Hoppas Du mår lite bättre snart och orkar vara ute idag kanske. Mormor kommer förbi en sväng när jag åker ner till stugan. Åker när posten har kommit plus att jag behöver köpa en gardinstång och ta med ner också.
    Då ses vi om några timmar då!
    Kram på er! Mormor

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)