måndag 16 mars 2009

Borta Bra Hemma BÄST

Nu var vi då hemma igen. Har haft några riktigt sköna och trevliga dagar i tyskland hos min kära släkt! Det var riktigt roligt att träffa alla igen!!Det var ju flera år sedan sist!! Kul att vi håller kontakten iallafall!!
Vad har vi gjort då? Jo, vi har haft flera olika roliga saker för oss.
I torsdags åkte vi till Luxenburg! Vi blev bjudna på mat hemma hos flickvännen till pappas kusin! Riktigt fint hus och god mat! sen blev det sightseeing inne i stan.
På fredagen åkte vi till Lehnheim där en annan kusin till pappa bor! De har ladugård med 30 mjölkkor, kalvar, kaniner, grisar, kultingar mm. Massa djur! Buster tyckte det var jättekul förstårs! När vi åkte därifrån så hände en liten incident som man kan skratta åt idag. Vi körde fast på åkern!!! Björn skulle bara vända bilden snabbt och smidigt men det var blötare än vad han trodde. Så vi satt verkligen fast!! Efter lite irritation från min sida, men många skratt efteråt, så kom de vi nyss hade hälsat på...men sin traktor och skulle dra upp oss!! Jösses vad vi hade roligt åt detta!! buster blev lite orolig och sa flera gånger att vi hade fastnat! Förklara varör för en 2, 5 åring är INTE lätt!

I lördags var vi på 80-års kalas!! Väldigt trevligt och MYCKET god mat!! Vi rullade nästan därifrån!
Flyget hem igår gick kanon! Herregud vad barnen är snälla och duktiga!! De var inte krångliga alls! Molly blev trött nästan med en gång och somnade gott i mitt knä sen. Mysigt!

Idag är vi bara hemma och tar hand om all tvätt!! Rolig födelsedag by the way...! Men i morgon blir det mer firande.


Kram på er

3 kommentarer:

  1. Hej Frida och stort GRATTIS på din födelsedag här på bloggen!! Tycker det är härligt att ha er hemma igen och det ska bli så kul att träffas allihopa i morgon! Ha en fortsatt bra födelsedag och i morgon vill vi se på kort!!
    kramisar från Mamma

    SvaraRadera
  2. Stort grattis på födelsedagen Frida!!
    kram

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket!
    Hon kommer få heta Ella :-)
    Förlossningen var väl ingen höjdare precis... blev igångsatt på fredagen, sedan blev det akutsnitt på natten till söndagen, men men ut kom hon ju frisk och kry till slut!
    Hoppas du fick en bra födelsedag igår!
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)