lördag 18 april 2009

underbara väder!!

ÅÅÅ vilket underbart väder vi har! Det känns nästan som att sommaren redan börjat och det är ju fortfarande bara april ännu. Igår var vi mestadels ute. Vi besök av Neela och hennes mamma på förmiddagen. Buster och Neela hade jättekul tillsammans. Det var en massa hoppande på den nya studsmattan och lite lek i sandlådan. Sen blev det fruktsallad ute i trädgården. Sååå mysigt!

Molly satt mest stilla och tittade. Carola sa flera gånger att det måste ju vara världens snällaste bäbis. Hon säger ju ingenting och är nöjd konstant och att hon aldrig grinar eller skriker. Nja, det stämmer väl ganska bra. Hon ÄR faktiskt otroligt nöjd med att bara sitta för sig själv och leka. När Buster var i den åldern ville han ha underhållning hela tiden. Men ja, hon är en riktigt goding, sitter mest och ler. Hon vinkar så duktigt nu med. Så fort man säger vinka vinka så gör hon det!!

Ja, det är en härlig ålder på båda nu! Det händer så vansinnigt mycket hela tiden!

Ikväll ska vi på maskerad jag och min älskling. Brorsan fyller ju 25 nästa ecka men firar det ikväll. Det är 70 personer som kommer och alla ska vara utklädda till nånting som börjar på S.
Hmm...kan nog bli lite kul men svårt att komma på vad man ska vara. Jag har nog bestämt mig nu för att vara en snickare. Björn ska vara skinhead!! Han är ju lite knäpp emellanåt...!! :-)

Bilder på detta får ni se nästa gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)