torsdag 30 april 2009

Djurparken och Barnen

Våran lilla dam käkar ananas

Buster och Oskar promenerar

Buster, Albin och Ida

Då var det valborg...jösses vad tiden går fort. Man hinner ju inte med. I går var våran lilla dam 8 månader! Det firades med att gå på djurparken för 2:a gången den här veckan! (i morgon ska vi dit igen, puh). Ja, det blev lite dumt men så är det!
Buster tycker ju att det riktigt roligt där. Aporna och att leka på alla lekplatserna som finns där är väl favoriterna! Så härligt att se honom så glad!
I tisdags var vi där med en jobbarkompis till mig och hennes grabb som är 4 år. De leker jättebra ihop!!

Igår blev det ju som sagt också en runda där och då gick vi ihop med en tjej och hennes barn som vi träffade i vintras på en lekplats här istan. Vi hade barn i samma ålder och samma kön t.om på båda två så jag tyckte det verkade kul om vi kunde ses igen. Hon kände heller inte så många andra mammor eftersom Borås var lite nytt för henne. Det var 2:a gången vi sågs igår och verkade vara en riktigt trevlig tjej! Barnen fann varandra ganska snabbt och hade också kul. Det blev lite korvgrillning, lek, bus, och glass. Barnen var väldigt nöjda när vi gick mot bilen igen!


Måste bara berätta att nu är andra tanden på Molly på väg upp. Såg den idag när hon gapskrattade i gungan här hemma! Buster har börjat prata 3 ords meningar nu. Det har han nog gjort några dagar men jag har inte riktigt hunnit med att reflektera över det. Han är så duktig tycker jag iallafall!!! Gud vad jag ÄLSKAR mina barn!!!
Syskonen badar i badkaret!

4 kommentarer:

  1. Har alltid tyckt att Buster är så lik Björn, men på kortet i badkaret är han ju jättelik din bror.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej på ER!
    Så härligt och roligt att gå så ofta på Djurparken! Önskar jag kunde hänga med nån dag..... Måste få träffa Buster snart! Han börjar verkligen bli stora killen nu. Är ni inte på väg neråt Varberg i morgon, ni kan ju komma förbi på en fika i så fall. Gamlamormor o morfar är ju också här!
    Ha en fortsatt skön första maj!
    Kram mormor

    SvaraRadera
  3. Frida: Ja, det är väääldigt många som tycker att Buster är otroligt lik min bror!

    Mamma: Ja, klart du ska hänga med till djurparken nån gång! han älskar djurparken!!
    Tyvärr så ska vi inte ner mor varberg i helgen. Ni får la kika förbi hit när ni åker hemåt istället!

    SvaraRadera
  4. Det var det första jag tänkte nu med, att Buster är lik din bror!
    :-)
    Såg bror din idag så jag har bilden i färskt minne, hehe

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)