onsdag 15 april 2009

Risgryn

Nu i eftermiddags fick jag syn på nånting STORT...fast egentligen ganska litet... Det börjar titta fram ett litet litet risgryn i Mollys underkäke! Så gulligt att det äntligen börjat komma lite tänder. Det förändrar ju utseendet en del också.
Herregud allt händer väl på en gång nu. Tycker det går alldeles för fort. Det dröjer nämligen inte så länge till innan hon börjar krypa tror jag. Hon visar tydliga tendenser till det nu så det blir spännande att se hur lång tid det tar!

Idag har vi haft besök av våra kära vänner från Björvik. Det var trevligt att ha de här en stund. Kul för barnen att leka en stund och gött med lite kaffe för oss vuxna!
Buster var väl ganska sur där ett tag men sen gick det över. På etermiddgen gick vi ut för då blev det mycket bättre väder. Buster hoppade lite på sin studsmatta och gungade en stund.
Buster har inte sovit en enda minut idag så det borde bli tidig sängdax idag. I morgon är det ju dagis igen.

1 kommentar:

  1. O vad kul att tänderna börjar komma :-) Lilla Molly är redan så stor. Tiden går ju rysligt snabbt. Krypa tror inte jag heller är långt borta..hehe sen får du känna på det verkliga livet med två ;-) Tack för idag vännen, jätte mysigt att träffas. Nu får det inte gå för långt till nästa gång. Många kramar

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)