måndag 19 oktober 2009

Ladies Weekend!

Ja, helgen som var hade mycket att erbjuda! Detta var nog den bästa helgen som jag har varit med om! Jag och Cajsa har haft helt sjukt roligt!!! Tack vännen!!

Det började md att vi tog tåget till Göteborg på lördag fm. Då smakade vi såklart på första ölen!! Snacket började och vi höll snattran hela tågresan!
Väl framme i Göteborg checkade vi in på vårt hotell sen gick vi ut på stan och shoppade! Jag hittade en hel del!! Riktigt kul!
Vi åt lite god lunch på en restaurang och sen gick vi vidare mot nästa affär! Herregud vad många gapflabb det blev när jag lyckades riva ner en ljuslykta på fot inne på Village och när Cajsa råkade sätta sig bredvid pallen(i luften) vid MQ's provrum. Herregud vad vi skrattade!!

Efter all shopping gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning. Drack både öl, vin och mintu som vi hade med oss! In i duschen och vips blev vi som nya människor!
Sen blev det såklart en god middag och därefter vidare till Scandinavium där det var dags för LADIES NIGHT. Det var såååå jäkla bra!! Bra show, med både sketcher, musik och bara överkroppar!! Oj oj oj, va bra det va!! :-)
När showen var slut träffade vi tjejerna från Björvik!! Riktigt kul att se er där!

Söndagen var vi eller kanske snarare jag lite småtrött och illamående. Hmm...undra vad det kunde bero på!
Men det ordnade till sig efter en god hotellfrukost!
Vi hade bestämt att gå på Scrapbooking mässan som började kl 12. Så efter en utcheckning gick vi ännu en gång genom hela stan och dessutom med packning för att komma till Svenska Mässan. Äntligen framme....men....entren är stängd! Konstigt!!!
Vi gick in till Gothia Hotell för att fråga hur vi skulle komma in. Men den mässan är i Eriksbergshallen fick vi till svar! VA FAAAAN!!! Hur irriterande va inte detta då?? Vi som hade gått med packning och allt! Men vi höll humöret uppe och började skratta åt våran OTUR!
Istället åkte vi upp till 23:dje våningen på Gothia och beställde en räkmacka! Det tyckte vi passade...bra i magen!
Mmmm, va gott det var! men sen när vi fick notan tappade vi hakan båda två. Trodde inte den skulle vara riktigt sååå dyr! 175 spänn!!
Jaa, med våran tur så skulle det väl fortsätta i den riktningen! Vi hade ju ganska bra tid över innan tåget hem skulle gå så vi bestämde oss för att gå in till stan igen och köpa varsin scarf vi hade sett!! Eftersom våran smak är samma så köpte likadana! Även en söt liten mössa stod det våra namn på! Hihihihi så gulliga vi blev!
Därefter var det lagom att gå mot tåget och det hann vi som tur var med!

Denna helgen var verkligen underbar!
Framme på vårt rum

Cajsa på hotellrummet


Den goda räkmackan

På väg hem

3 kommentarer:

  1. kul med en rolig helg! :) Sånna behöver man ibland :D

    SvaraRadera
  2. ja, verkligen! det är man värld efter all tid med barn, städ och matlagning!!

    SvaraRadera
  3. Så söta ni är!! :-D verkligen gulliga mössor ni hittat!! :-P

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)