lördag 31 oktober 2009

Egentillverkade kort




Jag har det senaste kommit igång mycket med min älskade scrapbooking igen! Det är såå himla kul när man får lite egen tid för sig själv, då passar jag på att scrappa lite!
Här är några av mina senaste kort jag har gjort! Har fler...men av vissa själ vill jag inte visa de här! Man vet aldrig vem som tittar in här! ;-)

4 kommentarer:

  1. Åååhhh så himla fina kort!!! Jag vill också kunna ;)

    SvaraRadera
  2. Verkligen jättefina kort!! du är så duktig Frida!!! blir med sugen på att scrappa när jag ser detta, men jag vetekatten när jag ska få tid till det. Allt bara ligger där i min scraplåda... hmm.. kanske blir lite till jul, så kul att skicka julkort!! :-)

    vet du ngn bra loppis?????? skulle så gärna vilja åka på en.. men vet inte vart det finns, googlat lite men hittar inget bra. myrorna är skitdyrt numer tycker jag, och den i knalleland bakom ÖB är ju nästan alltid stängd... hmm.. vet ingen mer. ngn nämnde om en i dalsjöfors, men vet inte om den är bra? vet du?
    kram

    SvaraRadera
  3. ck flickor! Det är så himla kul! Det nedersta kortet fick jag i uppdrag att göra av en kompis! De ska på bröllop i Januari! Garanterat ingen annan som ger ett likadant!

    Jenny: Loppisen i Dalsjöfors heter Gärdhem. Det ska nog vara ganska bra där! Mycket grejer har dem!!! Men det är trångt...åk utan barn!!

    Det ska finnas en loppis på getängsvägen också. Men där har jag aldrig varit, vet inte hur de har öppet där??
    vad är det du är ute efter??

    SvaraRadera
  4. O vilka underbara kort du gör. Du är jätte duktig!!! Kramar

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)