söndag 14 mars 2010

pulkaåknikng, tyskland och kalas

Ja, man hinner med mycket på en helg! Igår åkte Björn iväg till Tyskland tidigt på morgonen för att handla hem lite gott att dricka! Vi hande ganska tomt på både det ena och det andra..!! :-) Då är inte lite påfyllning helt fel!

Barnen och jag åkte iväg till Daljsöfors på förmiddagen för att träffa Maximilian och hans mamma en stund. Vi hade pälsat på oss och åkte pulka och bob i en bakce som fanns i närheten! Riktigt underbart väder hade vi också så det var en skön tur vi kom ut på!
Efter stunds åkande gick vi tillbaka till huset där Maximilians farmor bodde. Där fortsattae barnen leka i snön och sedan blev det fika i solen! Såå mysigt!


På eftermiddagen när pappa Björn var hemma igen blev barnen överlyckliga av att se honom! Molly är riktigt pappig just nu!! Ropar på pappa så fort hon ser bilen utanför fönstret!! Han hade köpt present till barnen. En liten miniresväska med godis och världens största klubba!!
Ja, ni kan väl säkert själva lista ut om Buster blev glad!!!! 15 småklubbor gömde sig i denna stora...så varsin skulle de givetvis ha med en gång! Tur det var lördag!! :-)

Idag har vi haft en riktigt go dag! Först var vi ute och gick hela förmiddagen! Vi gick bort till Björns gamla kompis föräldrar som vi vet har kossor! Barnen tyckte ju självklart det var spännande. Det var ett par ursöta tvillingkalvar som var 1 vecka gamla i en av boxarna. Buster matade mamman med bröd vilket han tyckte såklart var kul!!
När vi kom hem igen städade jag upp lite för det var snart dax för kalas!
Jag fyller ju år nu i veckan som kommer så vi bjöd på smörgåstårta och därefter kaffe och cheesecake. Det var uppskattat vi hade mycket trevligt! Fick både fina presenter och pengar som jag nog kommer få användning för! Tack alla!!


I morgon är det jobb igen. Hoppas ni får en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)