lördag 14 november 2009

Nyklippta barn



Nu har vi kommit hem ifrån babysim. Molly tycker det är riktigt roligt nu!! Idag dök hon under vattnet flera gånger, sparkade duktigt med benen och så togs det undervattenbilder på några utav barnen. Ska bli kul att se dem sen!!

Igår kväll kom ett par vänner hit på lite besök, det blev hemmagjord pizza!! Gott gott!!! Sen kom en annan vän hit men hennes kompis som är frisör! Hon var snäll och klippte barnen. Det var Mollys första klippning!! Lyxigt att få det gjort hemma! Jag mutade henne med lite choklad så hon skulle sitta snällt och stilla! Det gick jättebra. Det blev väl inte så stor skillnad på henne, men det där "babyfjöset" om ni nu förstår vad jag menar försvann! Vill gärna ha lite längre hår på henne sen så därför fick längderna vara kvar! Buster däremot satt stilla som ett litet ljus och blev kanonfin i håret! Blev en riktig liten tuffing!

Ikväll blir det mat och vänner igen!!

1 kommentar:

  1. Åh va härligt med en klippning hemma! Bara själva tanken på att baxa iväg med två ungar som behöver sitta fint och snällt i en frisörstol får mig att asgarva.. finns ju inte... inte här ialla fall ;-)
    Irvin tjuter så fort han får syn på en sax..
    Saknar er!! vill snart ses!! Vi får höras framöver, måste ju ses innan jul ialla fall!!
    puss

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)