söndag 22 november 2009

Fulle rulle hela helgen

I går mådde jag som tur var bra igen! Vet inte vad det var som hände i fredagskväll. Låg bara på soffan och åt ingenting! Tittade på när räkorna försvann en efter en...

Igår var vi på Mollys babysim som vanligt när det är lördag! Hon plaskade och tyckte det var kul! Härligt att det funkar bättre nu!
Direkt efter simmet lämnade vi barnen hos mormor och Lars. De skulle vara hos dem eftrsom Björn och jag skulle till Ciluette!
Herregud såååå jäkla skönt det var! Det måste man ju unna sig oftare egenligen! Tänk så bra kroppen mår utav detta!
Först satt vi i bastun en stund och därefter i poolen. Bara relaxade en stund innan det var dax för behandling! Vi fick först Aroma kroppsinpackning. Då torrborstade hon hela kroppen först, sedan var det någon slags olja hon masserade in i kroppen och därefter la hon på kroppsinpackningen och bäddade in oss med 3 lager handdukar och värmedyna. Mmmm, skönt! Där fick vi ligga några minuter innan det var dags att skölja av alltihopa! Hon avslutade med en härlig bodylotion och sedan kändes hela kroppen som en enda stor och len barnrumpa!

Vi ick sen också en ansiktsbehandling. Där rengjorde hon ansiktet riktigt ordentligt 2 ggr, noppade brynen, masserade mm. Ja, det var helt ljuvligt!

När vi var påklädda och fina gick vi och åt en god middag på La copita! Det blev Tapas med alla möjliga goda smårätter! GOTT!!

Sedan ick vi skjuts hem och även knattarna följde med oss hem. Molly somnade i bilen och Buster var inte långt efter.

Idag har vi varit på dop för lilla E! Så söt hon var och riktigt dukig. Sa inte ett pip i kyrkan!

Denna helgen hade mycket bra att erbjuda, nu ser jag fram emot nästa! Då händer det grejer igen! Vi har inga tomma kalendrar... julfest, glöggkväll mm! Trevligt!

1 kommentar:

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)