onsdag 8 augusti 2007

Födelsekalas

Idag är våran lille plutt inte såå liten längre! Idag har han fyllt 1 år!! INte klokt vad tiden går fort. 1 helt år har gått sen jag låg i förlossningssalen och visste inte nått om vem som snart skulle komma! Tänk vad mycket det har hänt detta året?! Han har växt och frodats, vart allvarligt sjuk ett par gånger och gjort oss oroliga, vi har sålt våran lägenhet och köpt hus! Ja, och nu är han på väg och få sitt egna rum!
Jaa, mycket har hänt under Busters första levnadsår!

Idag hade vi ett litet kalas igen för att fira honom riktigt ordentligt! Vi hade hela mammagruppen här med alla små barn! Det var verkligen lyckat! Det kom en hel karavan med bilar vid 11-snåret. ÅÅÅ så kul det var att träffa alla igen! Nu hade vi ju inte setts förrän i början av sommaren! Alla små ungar var inte så små längre!! En del kröp, en del gick omkring i sin egna lilla värld och andra lekte med alla leksaker. Det var leksaker överalltl!!!! Men det var riktigt trevligt!
Vi hade pastasallad, bröd och dricka och sen blev tårta och kaffe!!
Buster fick superfina preseneter också!! Ett pussel, en väska, en trälastbil med bilar på flaket och en annan liten hängare till väggen som man an hänga lite teckningar och annat på!

Ja, dagen har varit lyckad! Han sover nog gott inatt!:-)
Jag med tror jag!!! :-)

2 kommentarer:

  1. Hej på Er!
    Vilken underbar bild på Buster i gungan! Han är för ljuvlig!
    Kul att kalaset med alla barn o mammor blev så lyckat! Kul att ses igen allihopa.
    Kramis mormor

    SvaraRadera
  2. Sent grattis till lillkillen på stora dagen, tänkte på er på födelsedagen men var utan dator då... låter som om han hade en skön födelsedag.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)