onsdag 2 juli 2014

Minisemester

Hej!!
Igår kom barnen och jag ner till Getterön på fm för att tillbringa ett par dagar med Cajsa och hennes Didrik i deras husvagn!

På Facebook läste vi att det blixtrade, åskade och ösregnade hemma i borås så  vi mådde gott när vi satt i varsin solstol här!!:-)

Barnen hittade kompisar direkt, cyklade, lekte och köpte dricka i kiosken!! Mysigt!!! Vi solade, följde med barnen till 3:e vik. Där plaskades det lite i vattnet och gjorde lera på klipporna! Underbart!!

Vid 16.30 ungefär tog vi en powerwalk på 5 km! Molly cyklade hela rundan! Blivit riktigt duktig på att cykla nu!!:-) sen gjorde vi utfall, plankan, armhävningar, situps mm!! Riktigt gött efteråt!!

På kvällen tog Cajsa fram lite melon, parmaskinka, oliver och mousserande vin som vi satt och njöt av! Grill på kvällen och sen boule med ett helt gäng!! Riktigt härlig dag!! Barnen vill inte åka härifrån, så det får bli en natt till!:-)




1 kommentar:

  1. Åh så härligt! Unnar er verkligen lite sol! Bra att ni förenar nytta med nöje och ordnar lite träning också! Gött! Bra idé att stanna lite extra om det är bra där! Såg TV4 nyheterna i morse och torsdag ser det inte ljust ut hemma... Krama barnen från mormor!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)