onsdag 9 juli 2014

Playan

Hej på er! 
Började dagen både igår och idag med en pw på 45-50 min! Riktigt härligt!!
Såg solen gå upp, vackert!

Idag blev det stranden hela dagen!! Herregud så skönt!! Vilken lyx att bara ligga på mage och rygg och läsa en bok! Nästan läst ut en bok på 2 dagar här nere. En sorglig berättelse om tsunami katastrofen... Fruktansvärd och obeskrivlig känsla för dem som var med..

Åt en underbar lunch precis vid playan. Träffade kompisar till mamma och Lars som redan satt och åt så vi satt tillsammans med dem!! Väldigt mysiga människor! Jag åt en god tonfisksallad! Fräscht och gott!

Efter stranden åkte mamma iväg en sväng och jobbade lite igen... Jösses vad de håller på!! Deras verksamhet flyter på här kan man säga! Jättekul!! 
När hon stack passade jag på att träna lite här hemma! Gjorde massa tabata övni har... Axlar, biceps, mage och rumpa!! Kommer nog kännas i morrn!!

Förresten, igår kväll var vi på köpcentret igen! Åt god mat och fick se uppträdande! Blev en del shopping också!! Handlade en hel del!!:-) finns så sjukt mycket fint här!! 

Några bilder från igår och idag!




1 kommentar:

  1. Det är så underbart härligt att ha dig här Frida! Men en vecka går ju så fruktansvärt fort! Redan torsdag idag.... Stoppa TIDEN! Men vi har ju ändå hunnit med en hel del mellan jobben! Mer blir det, vi ska hinna både Guardamar och uppleva lite gamla minnen och Torrevieja! En del strand och poolhäng har det också blivit och nu är Du ju brun som en pepparkaka och sååå fin! Love you

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)