onsdag 23 mars 2011

Linas Matkasse


När man är sjuk har man inte så mycket annat för sig än att bara ligga i soffan och ta det lugnt. Idag känner jag mig lite piggare men har fortfarande ingen ork! Hoppas det blir bättre framåt dagen!
Jag "råkade" komma in på linas matkasse för en stund sedan. Idag, onsdag 23:e mars har de ett erbjudande! Man kan testa en vecka för endast 499kr! TIPS!!!
Därefter kostar det 749kr att få matkassen och recept hemlevererat ända till dörren.
Guud, så bekvämt!!! Slippa stressa, slippa tänka -vad ska jag laga för mat idag och i morgon, och slippa åka och handla mat innan man hämtar barn på dagis! Ibland kan detta kännas som ett världsproblem när man inte har varken ork eller lust...eller tid! Ibland har jag även idetorka!! Tycker alltid man lagar ungefär samma mat jämt!

Nu får vi fåran första leverans mån v 14!! Blir kul att se fram emot! En matkasse med massa fina råvaror och förhoppningsvis goda recept! Som dessutom är skapat för att barn ska gilla det man lagar! Lina som är dietist vet att barn är extra kräsna! Detta blir spännande!!!

4 kommentarer:

  1. Hej vän!
    Vi har haft Linas matkasse i flera veckor! och det erbjudandet gäller alla som tecknar avtal med dem,
    men tänk på att man måste avboka nästa leverans ganska omgående för annars är det försent... så vi glömde vid två tillfällen, vilket gjorde att vi fick två leveranser vi inte ville ha egentligen. Det är ju lite klurigt när man jobbar och inte alltid hinner ställa sig och laga mat när man kommer hem, iaf inget som man inte känner till eller vet att två hungriga barn inte kanske gillar. så det var tyvärr mycket som gick till soporna bara för det, så vi sa upp vårt tillslut. Men det är ändå rätt spännande att prova på!! de har också väldigt fina råvaror!
    lycka till kompis!
    kram

    SvaraRadera
  2. men på deras hemsida stod det att det var erbjudande just idag...kanske bara lite på lur då...

    Tänkte prova just denna veckan och kanske någon till och se om det är nått att ha! Kul med lite nya recept med kände jag!
    Vi får se om det blir långvarigt. Värt ett försök iaf:-)
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Kan verkligen rekommendera Linas Matkasse, vi har haft vår första vecka den här veckan och jag är supernöjd :) Tyvärr levererar de inte längre i vårt område, men det var skojj att testa i alla fall.

    Hur som helst. Fin blogg! Trillade in när jag sökte lite på Wild Mango. Om du är sugen på att fynda fler superbilliga plagg så säljer jag ut mina visningskollektioner från våren och hösten 2010! Kika in här: http://www.facebook.com/album.php?aid=178418&id=557773129&l=55f787502e

    Skickar gratis inom Sverige mot förskottsbetalning, 100:-/plagg!

    Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  4. Tänkte bara tipsa om att just nu pågår flera tävlingar på min blogg, vinn valfria skor från crocs eller presentkort på 300 kr till en fotobok (alla som är med och tävlar får ett presentkort på 150kr så ALLA vinner!)
    Så passa på att gå in och anmäl dig!:)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)