söndag 25 april 2010

Underbar helg med goda vänner!

Utsikten från vårt gemak

Daniel och Björn står och tittar på utsikten

Denna helgen har varit helt fantastisk! Det började med att jag var ledig på fredagen. Barnen och jag var hemma och grejade och packade lite smått för vid lunchtid var det dax att åka ner mot kusten. Först lämnade vi barnen hos farmor och farfar. Där skulle de få stanna tills på lördag eftermiddag eftersom vi hade bokat in en natt på Säröhus tillsammans med våra goda vänner!!

Först åkte vi förbi DHR Vandrarhem på Getterön och tittade lite på vart vår kommande bröllopsfest ska hålla hus! Såg kanonmysigt ut! Verkligen att charmigt ställe precis vid havet! Tyvärr var det dock stängt så vi kunde inte gå in och titta men vi gick utanför och glodde in genom fönstren!

När vi sedan kom fram till Säröhus och hittat vårt gemak så njöt vi i fulla drag av champagne, jordgubbar, salta kex och ost! Vi hade varsit gemak med en dörr mellan våra rum! Den stod vid öppen hela tiden!! Gud, så roligt vi skulle ha det!

Lagom till alla barnfamiljer hade försvunnit från poolen gick vi ner i våra badrockar och tog oss ett varm bad! Vi peelade oss, badade i örtbad, hade ansiktsmask och scrubbade oss rejält med limescrubb!! Riktigt härligt kan jag lova!!! Rekomenderas varmt!!


Därefter gjorde vi oss i ordning på våra rum för att därefter äta en 3-rätters! Det var sjukt god mat! Till varmrätt åt vi hällefrundra, färskpotatis och en helt ljuvlig apelsinsås!

Cajsa och jag gör oss i ordning

Igår när vi hade checkat utåkte vi en sväng till Freeport! Lika bra att passa på när man ändå är ute och åker utan barn!! :-)
Det blev en det shoppat där! Bland annat en skateboard till Buster! Så som han har tjatat om detta...gissa om han blev glad!!! Han lyste som en sol kan jag tala om!

När vi hämtade barnen blev vi bjudna på grillat hos svärmor och svärfar. Vi satt ute på altanen och åt! Det var ljuvligt väder!!
Sen när vi skulle åka hemåt blev det ett spontanbesök i stugan och där stannade vi och sov över! Lite roligt att inte planera allt i förväg! Där blev det en mysig kväll med mycket bus med våra små troll och ett glas rött!

Jag säger det igen....vi har haft en fantastisk helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)