lördag 19 december 2009

SNÖ och KALLT!!!




Sååå mysigt med snö! Barnen...eller ja, särskilt Buster är väldigt förtjust i snön! Vill gärna gå ut och åka pulka så mycket som möjligt!!

Igår var vi ute en lång stund på förmiddagen! Det blev årets första pulkaåkning här hemma! Buster skrattade gott många gånger men Molly var INTE nöjd! Så fort pulkan började röra på sig blev hon osäker och tyckte det var jobbigt. Hon blev jätteledsen stackarn.
kanske vänjer sig om ett tag...om nu snön får hålla i sig! Vore ju riktigt mysigt om det kan få bli en vit jul!

Igår kväll hade jag och min kära vän Cajsa en alldeles egen tjejkväll!! Vi hade så himla kul!! Det går iofs inte att å tråkigt när vi umgås med varandra!!
Vi började kvällen med att värma oss i soliariet på sun house sen gick vi till badhuset och bastade ett tag! Gud vad skönt det var!!! Sitta där och tjöta en massa skit och dricka lite kall öl som råkade följa med oss in!! hihihi ;-)
Det var riktigt härligt när man visste att det var flera minusgrader där ute!

Efter bastun gjorde vi oss i ordning. På med kläder, föna håret och så lite make up! Därefter gick vi till Oliven och käkade!! Mmmm vad gott det var! Vi tog oliver, friterad fetaost och vitlöksbröd till förrätt och plankstek till varmrätt!!! Vi var hungriga när vi kom men kanske lite fööör mätta efteråt! Gott var det iallafall kan jag lova!
Jaa vad gjorde vi sen?? Innan det blev Grand för resten av kvällen hann vi med en cider inne på Bishop!

Vi hade en underbar kväll!!!!!

I morgon ska vi klä granen innan farmor och farfar kommer hit på besök! Måste nog elda lite till i pannan med, för jissanes vad kallt det är ute!! I morses var det 16 minus här. Har suttit med varm tröja, ulltofflor och filt på mig ikväll men har ändå varit lite frusen. Det går åt mycket ved i dessa tider! Får gärna bli liite mildare för min del! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)