söndag 2 augusti 2009

Mycket

Nu var det några dagar sedan jag skrev men det har vart full rulle här hela tiden! Percis som det ska vara i en 2 barnsamilj antar jag!! :-)
I fredags var vi bara hemma och tog det lugnt. Käkade lite räkor m tillbehör och drack. Mycket gott!
I lördags (igår)åkte vi först och lämnade Buster hos sin morfar. han skulle få tillbringa några timmar där under tiden som vi andra åkte till Göteborg och inhandlade presenter till barnen. Emklare att göra det utan Buster. han hade väl givetvis tyckt det vart kul men han hade nog haft sin egen vilja vid fel tillfälle...kanske... ja, ni vet!!
Finns ju betydligt mycket mer att välja på i Göteborg när det gäller leksaker. Är sååå trött på Borås. Finns ju bara den urtråkiga butiken BR och Kurragömma som iofs är bra...men den går man ju igenom ganska snabbt!
Var även på IKEA och hittade lite bra saker. Aldrig fel med ett besök där! Åt även lite lunch där och gjorde en beställning på barnportion till Molly! Oj, vad hon åt!! Härligt nu när hon kan äta vanlig mat!

På kvällen blev det grillkväll hos ett par vänner. Hade en väldigt trevlig kväll och Buster hade kul med sin tjejkompis hela kvällen!!!

Idag fick vi besök på förmiddagen av Linda och Maximilian! Men...vi tog bara en liten fika och sen åkte vi iväg allihopa! Kom på att det var idag man fick prova på att åka miniatyrtåg!! Killarna tyckte såklart det var jättekul och spännande! Det var ett riktigt lyckad utflyckt!
Väl hemma igen blevd et matlagning och sen har dagen rullat på. Björn har grejat med altanen hela dagen!! Gud vad den blir bra när den är färdig!

Jaa, i morgon är det premiär för Buster på hans nya dagis! Det känns jättebra att få åka dit i morgon! Tror att inskolningen kommer att gå toppen! kan inte tänka mig annat!!
Sen är det full fart mot helgen som kommer! Då är det födelsedag för våran 3-åring och Madonnakosert för mig!!!! Ska bli såå kul att få se henne live tillsammans med en av mina bästa vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)