tisdag 11 augusti 2009

Kalas och Madonnakonsert sen sist!




Hej igen. Nu var det några dagar sen jag var här och skrev. Det är full rulle hela tiden!! Känner att det har blivit lite mycket nu på sistone men det är väl så det ska vara när man är 2barnsmamma?? Eller??

I lördags firade vi ju som sagt våran 3-åring!! Han fick verkligen en toppendag med en massa fina presenter, god mat, gäster och inte minst ett underbart väder som verkligen var välkommet efter allt regnande!
Vi satt ute på altanen och hade det kanonhärligt!!

I söndags var jag i Göteborg hela dagen alldeles själv! Jag mötte upp Therese på centralstationen. Vi gick och shoppade, åt lunch och hade mycket trevligt!
På kvällen var det förstårs upplagt för MADONNA!!!!! Jag har alltid velat se henne live och nu har en dröm gått i uppfyllelse! Gud vad häftigt att få se henne live!! Herregud vilken tant eller brud...vad man nu ska säga! Hon är ju över 50 bast men det kan ingen tro. Vilken kropp hon har...hon är ju mer vältränad och i form än vad en annan är....
Det var en grym show hon bjöd på. Riktigt häftigt att se!!

Idag har vi haft lite barnkalas för Buster. Det var inte så många som kunde...men det blev lyckat ändå! Det är nästan skönare ju färre man är...blir ju inte rörigt då.


Tack ni som kom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)