tisdag 27 december 2011

Våran Jul



God fortsättning på er!!
Vi har än så länge haft en helt fantastisk jul! Än är det inte slutfirat! På onsdag ska träffa barnens farmor och farfar! Då blir det mer julklappsutdelning och god mat och dryck! :-)

I fredags kväll, kvällen före dopparedagen. Då var vi hos pappa och Eva! Han hade lagat underbart god mat! Det bjöds på porterstek, potatis, fantastisk sås och massa grönsaker och sallad!! Gud, vad gott det var! Sen blev det givetvis lite julklappsutdelning också! Stackars pappa har jobbat hela julhelgen, det är därför vi firade kvällen innan. Men lika mysigt det!!
barnen fick flera roliga saker!! Buster fick en hjälm för kommande överraskning, och walkie talkie, T-shirt mm
Molly fick, pärlor att göra smycken med, en interaktiv docka (suger på nappen och pratar mm), kläder mm
Mycket nöjda barn somnade på stört i bilen på väg hem!



JULAFTONs morgon låg det en massa julklappar under granen! Total lycka!! :-) Då fick barnen öppna varsin liten morgonpresent. Sedan berättade Björn att Tomten hade varit här. Bäst att vi går och tittar vid dörren om han är kvar. Buster sprang dit och det var en julklapp levererad vid dörren!! Han var heeeelt överlycklig lille gubben!!!! Min alldeles egna fyrhjuling!!!

Sedan firade vi julafton i Gånghester hos Sofia och Martin!! En riktigt lugn och skön julafton!! Alla var på toppenhumör och vi hade mycket skoj! God mat och väldigt fina klappar!!
Lite bilder även från denna dag! :-)

Buster ser sin fina julklapp

En helt överlycklig Buster

Molly är lite rädd och avvaktande för tomten



Buster hjälper Martin att dela ut mera julklappar

Julklappsleken är alltid roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)