fredag 4 juni 2010

UNDERBARA SOMMAR!!!!!

Nu e det Juni och det verkar just nu som att sommaren är här för att stanna!!! Så känns det idag iallafall!!! (Hoppas hoppas:-))
Vilket väder!! Man blir ju glad ända ner i tårna! Som tur är har jag varit ledig hela dagen och fortsätter med det hela helgen!! Sååå skönt!!!!

Vi har varit ute precis hela dagen idag!! I morses...ja, klockan var nog inte mer än 8.30 så tog Molly på sig de "skorna" hon tyckte såg bra ut, en vante och en keps och ville sen gå ut!! Ha ha ha...hon e för söt!!!
Posar i sin nya pyjamas från Kappahl

Hela förmiddagen var vi ute på altanen!! Först blev det lek med vatten!! Hälla, spilla, låtsas dricka kaffe och hälla upp mera vatten! Roligt med lite utelek då man inte behöver vara rädd för att spilla! Allt torkas bort av våran underbara sol! Blev såklart lite glassätande också! Det måste man ha när solen lyser!


Sedan blåste jag upp poolen åt barnen! Det är så kul att se dem ha roligt ihop! Oj, vad de lekte. De tröttnade aldrig på vattnet! Vi åt lite mat ute på deras lilla bänk och sen fick Molly sova gott i vagnen! Hon var helt slut!!!!

När det var dax för henne att vakna så åkte vi till kompisarna i Gånghester!! Lilla N och Buster hade verkligen hur kul som helst ihop!!!

Denna dag har varit den härligaste på länge! Hoppas denna sommar varar riktigt länge! Det behöver vi efter denna långa kalla vinter!
Ha en bra helg alla!!! Det ska vi ha...det bästa av allt är, att den precis har börjat!

2 kommentarer:

  1. Vad härlig eran dag har varit!
    Nu håller vi tummarna att vädret håller i sig!

    SvaraRadera
  2. HEjvännen! O vad jag saknar er!!! Jag o Jenny har planerat att ses på fredag. Då är jag nämligen hemma och ledig. Vill kanske du o barnen också ses :-) ? Kramar

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)