måndag 21 juni 2010

tomatplantan och annat


Minns ni när jag skrev om att vi planterade små frön för några veckor sedan! Nu har de vuxit ganska rejält. Nu ikväll planterade jag om dem för 3:dje gången. KUL!! Hoppas att det blir lite goda tomater framöver. Gurkplantan mår också bra. Den fick en större kruka för ett par veckor sedan och fick då flytta ut! Spännande att se när första grönsaken kommer!

I fredags åkte vi ner till kusten på eftermiddagen!! Men på förmiddagen var vi hos Busters kompis Melwin! Alla andra kompisar kom också dit! De lekte, åt korv, glass och kex och lekte sen lite till!!!
Extra kul att sitta och äta ihop vid ett lagom anpassat bord för deras storlek! Tyvärr saknas några knattar på kortet...men de kom en stund senare.



Nere i kusten bodde vi hos Björns föräldrar ett par dagar. Vi hade nämligen bokat träff med en tjej på Getterön! Vi ville se ordentligt hur det ser ut på vår blivande bröllopslokal. Det såg jättebra ut. Det kommer bli såååå kul!! LÄNGTAR!!
Vi har även provsmakat bröllopsmaten som ska serveras den 4:e september. Mmm...riktigt gott!! Vill inte avslöja någon än såklart!
Ja, sen hann även min bliovande man och jag med ett besök till tyskland i går. Den mesta drycken blev inhandlad... Lika bra att förbereda så mycket det går!

ja, det var lite nytt härifrån!

1 kommentar:

  1. tjohooo!!! ska bli kanonskoj!! längtar tills det är dax, men först får vi njuta av lite sommar!! kraaam

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)