tisdag 15 juni 2010

Dagen som gått

Idag hade jag en ledig dag! Skönt!! Det behövde jag efter att ha jobbat hela helgen! På köpet fick vi fint väder hela dagen vilket var väldigt härligt! Välkommen tillbaka solen!!

Vi har bara varit hemma idag och busat och lekt hela dagen! Ja, jag har förstårs lagat mat som vanligt och tvättat sänglakanen och låtit dem torka ute! Mmmmm!!
På förmiddagen bakade vi russinkakor och sen har vi mer eller mindre varit ute resten! Efter lunchen när Molly hade sovit klart åkte vi och hämtade Busters kompis Adrian från hans dagis. Buster har nämligen tjatat en hel del om att han ville leka med honom! Så vihämtade honom och åkte hem och lekte! Det blev mycket lek på stutsmattan, fika och glass i solen!!

Här kommer dagen i bilder!



glass i stora lass


gott med fika

plockat sommarblommor

Molly i badet!

1 kommentar:

  1. Vi satt inte i bilen. Den stod parkerad utanför vårt garage och grannen ovanför oss, en kille 30 år, hoppade ut från sin balkong på tredje våning (blir nästan 4 vån eftersom garageinfarten sluttar nedåt) och landade i vår bil. Ett rop på hjälp? Han överlevde med lindriga skador o ligger nu på sjukhuset... synd eller inte att han klarade sig... hoppas att han tar emot hjälp nu, annars är han bara ute efter mediciner som han sedan missbrukar :( tragiskt.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)