onsdag 30 juni 2010

Bra start

...på semestern!!!
I måndags kväll åkte barnen, jag och Cajsa och hennes barn ner till stugan i Espevik!! Det var en ljuvlig kväll när vi kom dit med sol och glada barn! Det var som att se kossor komma ut på grönbete när vi var framme för då åkte cyklarna fram med en gång! ÅÅ vad kul de hade!
Här skulle vi tillbringa ett par dagar tillsammans! Bara ha de skönt i solen!

I går var vi i solen precis hela dagen. Ute hela tiden! Vi behövde inte ens in och laga lunch för det hade vi förberett hemma!! Först blevd et plask i poolen och glass och eftermiddagen tillbringade vi på stranden vid havet!! ÅÅÅ vad vi njöt! Första soltimmarna på stranden för iår!! Barnen grävde ner varandra i sanden och mammorna satt i varsin brassestol! Precis så det ska vara!!!

På hemvägen blev det ett stopp vid affären för att köpa glass igen! Sen kom papporna ner till oss på kvällen! Riktigt mysigt!! Då åt vi god lax, färskpotatis och romsås i kvällssolen!

Idag var det tyvärr lite sämre väder. Då åkte vi in till stan istället!! Köpte ett par presenter till Molly och åt en god lunch. Sen gjorde vi en rolig grej som jag har velat göra länge men som inte blivit av! Molly tog hål i öronen!!! Guud vad sött!! Det borde varje liten tösabit göra! Hur gulligt som helst! Jag tänkte först att aj aj aj...vad ont det kommer göra. Men de stack i båda öronen samtidigt och hon skrek precis när det stack till och sen var det över. Gick väldigt smidigt!! Duktiga lilla Molly!

Visar er lite bilder på hur vi har haft det!
Buster ute och cyklar första kvällen

Rasmus och Molly sitter och myser

Alla barnen i soffan!

Buster och Didrik i poolen



Molly knyckte solkrämen när ingen såg på!


Härlig kväll

Söt blomma i örat!

4 kommentarer:

  1. Åh så mysigt ni har haft det!
    Förstår att barnen var trötta idag!
    Gud så söt lilla Molly är med sitt örhänge!
    En riktig goding. Saknar dem så mycket när jag ser bilderna....
    Puss på er från mormor!

    SvaraRadera
  2. Men gud vad gulligt!! Med hål i örat alltså! Jag har också tänkt på det till Ella faktiskt men inte riktigt vågat :) Men om man kanske skulle slå till..

    SvaraRadera
  3. Haha bilden med solkrämen är ju för härlig!
    Känner igen det där buset i min Ella, hittar allt när man vänder bort ryggen ;-)

    SvaraRadera
  4. Härliga bilder :-) Kram Vickan

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)