söndag 14 februari 2010

sen sist

Det blir mer och mer sällan man hinner skriva. Alltid händer det nått!!

Våran lilla Gösta var borta i några dagar. Han försvann natten mellan lördag och söndag förra veckan men kom tillbaka igen i tordags!! Usch vad oroliga vi var!!
Skönt att ha honom tillbaka igen iallafall!!

I tordags när jag lämnade Buster och Molly på dagis så var det första gången som Molly INTE skrek när jag lämnade dem. Skönt med framsteg! Det går väldigt bra på dagis för övrigt. Hon älskar det och har blivit väldigt glad i nya dagisfröken Erika!!

Molly har börjat med många nya ord nu och hänger med på det mesta man säger. Hämta din napp som ligger vid skötväskan, ge den till mamma, titta därborta ligger bilen, klappa Gösta försiktigt. Ja, hon förstår enkla meningar som man säger till henne och iaktar allt man gör! En härlig ålder när det händer mycket!
Hon har börjat ropa och tjuta högt för att få uppmärksamhet eller när hon inte får som hon vill. Vet inte om det kommer från dagis...väldigt högljudd ibland tyvärr.

Buster babblar på som bara den. Han är en stor och duktig kille nu!! Ibland trotsig men jag tycker det har blivit bättre nu på sistone. Han har börjat fantisera och låtsas mycket nu. Tycker han har varit ganska sen med det tycker jag, men kul att det kommer nu!

Det var lite nytt härifrån. Kul att uppdatera för sig själv hur det är i dagsläget med barnen. En vacker dag har glömt alla de roliga detaljerna. Tiden går fortare än vad man både tror och vill...

Ha en fortsatt härlig alla ♥ dag. Vi ska på kalas om en stund. Barnens faster fyller år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)