måndag 11 januari 2010

Inskolning!!

Hej på er!
Idag har det varit dax för våran lilla tjej att börja sin inskolning på dagis!! Tänk batt det redan är dax för henne att börja gå där!! Kan inte fatta....??
Det var en riktig mjukstart, vi var där mellan 10-11. Alla barnen på dagis var nyfikna och tyckte det var väldigt spännande med en ny liten kompis! Molly tyckte nog det var lite spännande hon, att få träffa alla dessa barn!
Det funkade kanon och hon gick in av sig själv och kikade lite. När det var dax för samling efter en liten stund och alla barnen skulle stå i en ring så ville Molly gärna stå I ringen!! Alltid skoj med lite uppmärksamhet!! ;-)
Men efter ett kort ögonblick blev hon alldeles förskräckt och började gråta och undrade vart jag hade tagit vägen!! hihihi...lilla sötisen!!

Resten av tiden satt hon och lekte med kritor och saxar. Tänk vad mycket hon ska lära sig nu..och mycket hyss också kan jag tänka mig! Buster spelade spel för glatta livet med fröken Veronica! När tiumman var slut var det dax att åka hem! I morgon är det pappas tur att följa med. Då är det 2 timmar som gäller! Mamman måste åka till jobbet!

Inga bilder att titta på idag heller...sorry! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)