måndag 27 december 2010

jul jul strålande jul

glada barn på julafton!


God fortsättning på er alla!!
Vi har haft en underbar jul med massa god mat, fina julklappar, tomte, julgodis, glögg, värme, tända ljus och mycket glädje!!

Julafton började med ett litet morgonpaket för barnen. Det första Buster sa när han vaknade var IDAG är det JULAFTON!! Tänk vad de hade längtat!!!

På förmiddagen kom mamma, Lars, mormor och morfar, brorsan och Emma, pappa och Eva hit. Alla hade med sig en massa mat så hela köksön var full av ett enda stort Julbord!
Gott var det och mätta blev vi!
Mamma och Lars skulle vidare till Tjörn på eftermiddagen så efter maten blev det lite julklappsutdelning snabbt och lätt. När de sedan hade åkt kom tomten till oss på besök!
Molly blev fullständigt livrädd och ville INTE komma nära honom. Buster var väldigt tuff och glad hela tiden. De satt snällt i soffan och väntade på sina paket.
Barnen och vi fick massa fina saker. Det blev inte så löjligt mycket leksaker som förra året utan en hel del kläder också!

På juldagen jobbade jag på dagen, sedan fick vi besök av barnens farmor och farfar! Det var jättetrevligt!! Även denna dag blev det julklappar och god mat!
Igår jobbade jag delad tur. Slutade jobbet 10.30 ca och åkte sen till stan en sväng och handlade lite roligt till mig! På kvällen var det dax för jobb igen. Fick diarre på eftermiddagen och kände mig lite vissen men värre än så blev det inte.

Julen är en oerhört mysig helg med nära och kära! Men det är faktiskt ganska skönt när det återgår till vardag igen. Nu ser vi fram emot nyår som närmar sig!!

Bjuder på bilder från helgen!
Buster öppnar paket från g-mormor och g-morfar

OJ! Nu kommer Tomten!

Tomten delar ut paket

3 fina flickor!

Glada barn får paket av farmor och farfar

1 kommentar:

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)