måndag 16 juli 2007

Fint väder!!

Hej hej!!
Äntligen har man fått lite sol på sig idag igen!! Det kunde verkligen behövas efter alla regndroppar... Vi har tillbringat dagen inne i storstaden idag, ja, man får ju nästan säga så nu när man bor ute på landet! :-)
Vi har gått och stosat lite och tagit en lunch på en av uteserveringarna!! MMmm, så mysigt det var! Gick ett varv på cervera och funderade på vad vi ska köpa för presentkortet vi har fått i inflyttningspresent! Finns ju såå mycket fint där!!

När vi kom hem fick lille Buster plaska i hans lilla pool som han har fått av mig! Oj, så kul man kan ha när vattnet flyger åt alla håll!!

Vi har nu äntligen fått internet också! Himla skönt att kunna sätta sig ner vid datorn och göra det man ska utan att behöva åka iväg och låna någon annans dator!!
Nepp, nu verkar det vara vällingsdax här....bäst att jag slutar skrivandet.

Ha det gott

3 kommentarer:

  1. Tack själv! Det var jättetrevligt att käka och bara tjöta lite ;-) Måste snart bli igen! Passade skålen i köket förresten? =)
    Kan riktigt se Buster framför mig plaskandes i baljan, hihi. kram

    SvaraRadera
  2. Hej!! Ja, håller helt och hållet med...måste bli lite oftare vi ses!!!
    Skålen står nu på bordet i vardagsrummet. Den passade kanon där!! Krukorna i köket var lite för ljusa. Tack så jättemycket än en gång! Är det säkert att du inte ska ha nått för den?

    Är riktigt sugen på att sy gardiner nu. Hmm, kanske ska se mig om efter tyg!

    SvaraRadera
  3. Neej, självklart inte!
    Ska bli roligt att följa er renovering ute i huset, spännande! Har ni klurat ut hur ni ska ha köket än? kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)