måndag 21 september 2009

Marknad och Kalas!

I helgen har vi knappt varit hemma. Ganska ovanligt...känns ibland som aldrig gör nått och bara är hemma under helgerna jämt.
Men så i lördags var det dags för den årliga marknaden. Mörlanda marknad såklart! Den är ju ifrån mina hemtrakter så det är alltid roligt att titta dit för att se gamla kändisar! Det blev bara jag och Molly som åkte dit. Björn och Buster åkte till Varberg istället!
Det blev dock inte så mycket inhandlat. Köpte bara en keps och en stor slickepinne till Buster, lite marknadsgodis och en gäseneost!
Efter marknaden åt Molly och jag lite lunch hos min kusin Hanna. Hon hade gjort en underbart god lasagne! Hennes lille Erik och Molly busade sen en stund. De är lika gamla, så de hade kul!
På eftermiddagen besökte vi Golfrestaurangen i Herrljunga som min fasster och kusin tog över för ett tag sen. Där blev det kaffe och kaka! Molly sprang runt i det gröna gräset och njöt av solen!
Hade underbart väder hela dagen!

I går söndag, så åkte hela familjen hemifrån på förmidaggen. Vi åkte först till stugan där en sväng där det blev sill och potatis och äpplepaj till efterrätt. Gott!
Vi tog det som ett stopp på vägen för vi skulle till Ängelholm på 1-års kalas. Det var Buster och Mollys kusin som fyllde år. Det var trevligt. Blev mycket bus på gräsmattan, smörgåstårta och småprat.
Lite drygt dock att sitta i bilen så länge, men på hemvägen somnade båda två där bak så det var bara att lägga dem till sängs när vi kom hem!

Ja, nu e det måndag igen. Vardagen rullar på som vanligt.


Lite bider från kalaset!




1 kommentar:

  1. låter som ni har haft en trevlig helg! mysigt med marknad! har hört fler som varit där. Är det en gång per år? värt ett besök eller?
    vi ses imorrn!! :-)
    kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)