söndag 10 juni 2012

Oslo besök!

Hej på er! Vill gärna hinna berätta för er om våran mysiga tripp till Oslo som gjordes i veckan. På tisdag eftermiddag direkt efter jobbet så åkte jag och Björn dit. Vi tog bilen för att även kunna ta med oss våra kära vänner till Borås igen.
Det är min fina vän Therese som bor i Oslo sen snart 9 år tillbaka. Hon och hennes sambo Steffen träffar vi tyvärr inte så ofta eftersom det är en bit i från oss. Men varje gång vi ses så har vi så grymt kul och trevligt!!
När vi kom till Oslo hade de dukat upp med 2 kilo räkor, aioli, sallad och gott bröd!
Vi åt och åt och åt!! Till detta blev det både en flaska vitt, och en skumpa som vi hade med oss!
Vi satt länge och pratade den kvällen! Vi drömde oss bort hur det kommer att bli i Madrid den 28 september när de ska gifta sig och vi ska vara deras vittnen! Kommer bli helt underbart!

Dagen efter hade både Therese och Steffen jobb att sköta. Björn och jag tog en sovmorgon, åt lite god frukost och sen tog vi en liten promenad på Karl Johan och Aker Brygge. Detta var Sveriges nationaldag. Det firades med en riktigt stor och härlig Ceasarsallad på Aker Brygge! Gud så god den var!!

På eftermiddagen tig vi bilen hem igen mot Borås! Hela långa vägen hem blev det mycket prat igen!! :-)

När vi var framme i stan igen hämtade vi våra små troll hos min mamma! De hade varit där under tiden. Det hade gått jättebra!
Riktigt uppskattat med barnvakt mamma, för att få ha lite egen vuxentid! Det är minst lika viktigt som allt annat! :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)