måndag 25 juli 2011

Semester!

Ja, nu e det semester!! 1 vecka har gått och 3 veckor återstår! Ledig tid! Inga rutiner. Massa god mat och dryck. Sena kvällar. Men sodär väder.... Lite trist att inte solen vill titta fram så mycket som jag vill...men vi försöker hitta på lite aktiviteter ändå! Vi har varit i badhuset hela familjen. Vi har varit på djurparken, haft fika och lek hemma med massa kompisar till barnen. Bakat, hyrt film till barnen och köpt massa godis på hemmakväll, rensat barnens garderob mm. Det går faktiskt hitta på lite annat än att sola och bada på semestern. Men...hoppas hoppas den ändå vill titta fram snart!
Just det...vi har varit en sväng i Göteborg med! Vi var på ikea och tittade på sängar! Våran känns dålig tyvärr. Jag får ont i ryggen och känner mig aldrig utsövd! Björn har också börjat klaga på sängen så vi bestämde oss för att titta på en ny. Man tillbringar ju hur mycket timmar som helst i sängen så det är viktigare än vad man kanske tänker på... Det slutade vilket fall som helst med att vi fick en kanonsäng på sängjätten till ett ganska bra pris. Säljaren slängde med både kuddar, ben, en tvättbar madrass och en 2.10 lång säng i ett hyffsat bra pris!! Ååå, vad vi kommer sova skönt! Men...vi måste vänta i 4 veckor! :-(

Ja, såhär kommer våran nya säng se ut, men en svart färg valde vi! Tror det kommer rama in sängen snyggt och sen är det lättare att håll rent! Man vet ju hur barn är!! :-)
Sänggaveln följer inte med, men tror att vi gör en egen! Det kan väl inte vara så avancerat??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)