fredag 7 juni 2013

Skolavslutning och Bohuslän

Hej!! Några dagar sen sist! Men alltid fullt upp!! Denna veckan har jag bara jobbat måndag kväll!! Ledig resten av veckan! Tog ledigt i onsdags för jag ville så gärna vara med när Buster gick ut förskoleklassen!! Liten börjar bli stor! Nästa termin början han 1:an!! 
Han var så himla fin min lille kille! De sjöng sommarvisor på skolgården och sen sa alla hej då till varandra! Nu väntar ett långt sommarlov!!



Sedan var det lite studentfirande för finaste Tilda! Vi åkte till stan och Buster fick lite nya kläder! Sen tittade vi på alla studentlastbilar som åkte runt i hela stan. Jösses vilket liv det var! Vi såg Tilda faktiskt!!:-) helt otroligt bland alla dessa lastbilar!


Vi åkte sen till Hestra stugan där vi blev bjudna på en underbar buffé!! Otroligt god mat som Tina och Elin hade lagat!! 

Senare åkte jag och Elin hem till Elins ena syster Ida! Vilken kväll! 4 av 5 systrar slöt upp och vi satt ute hela kvällen med filtar, bubbel och chips! En otroligt mysig kväll hade vi!! 

Igår morses gjorde vi i ordning oss och packade husbilen!! Bohuslän nästa! På Sveriges nationaldag åkte vi till klädesholmen! Det var sillens dag! Vi fick gå och titta på hur de tillverkade sillen och äta varsin silltallrik! Gud så gott det var! Vi har hittills haft det riktigt mysigt här! Suttit ute och ätit lite gott plock och igår kväll blev det räkor och annat tillbehör!! 

Nu har vi vart ute på en cykeltur!! Såå himla fint här!  I morgon åker vi hemåt igen för då är det 30-års fest på kvällen! Tur jag e ledig så vi hinner med allt!!:-) 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)