söndag 2 juni 2013

Helgen!

Hej!! Fyra lediga dagar har jag och barnen haft!! Fått mycket färg på kinderna för vi har i stort sett tillbringat dagarna ute i det otroligt sköna vädret!!! 
Igår var vi på Kinnarummadagen! Träffade flera vänner som också var där och min lilla mamma var även med oss!!


I går kväll var vi hos S och M!! En riktigt mysig grillkväll med andra par som också kommer närvara på deras vigsel! Ett jättetrevlig gäng!! Gud vad jag skrattade!!  En väldigt rolig kväll!!

I fredags var jag bjuden på en helkväll med jobbet!! Jösses!! Vilken kväll!!! Ett helt fantastiskt gäng åkte till Göteborg vid 17 tiden! Vi var på Casino cosmopol och spelade 5-kamp! Riktigt kul faktiskt!! Gud vad vi flabbade!! Vi åt även 3 rätters med drinkar både före och efter!!:-)
Sen åkte vi tillbaka till Borås igen och gick ut på Grand!! Vi dansade hela natten lång och tyckte nog vi var snyggast på dansgolvet!! Bästa kvällen på länge!! Mycket mycket lyckat!!!


Jag fjantar mig!!:-) men bjuder på det!!

Idag har jag jobbar hela dan!! Vi hade dubbel assistans idag och vi skulle i äg på bio på em! Björn och barnen var T och hälsade på!! Buster skulle sen på kalas och Molly följde med oss på bio!! Himla bra jobb jag har!:-) en väldigt mysig dag!!

1 kommentar:

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)