söndag 12 maj 2013

Första turen för iår!

Hej!!
Länge sen nu! Nu e vi på väg hemåt! Har haft underbara dagar i husbilen tillsammans hela familjen! Brorsan och Hannah har även varit med oss! Vi åkte upp till Uddevalla i torsdags efter jag hade slutat jobba. Där träffade vi Robert och Hannah och hennes föräldrar! Dukat bord, var bara att sätta sig och njuta av god mat och trevligt sällskap! I fredags fm efter frukost begav vi oss iväg. Först blev det ett stop på Ikea som precis hade öppnat. Sen blev det Systembolaget och biltema!:-) lite bra grejer inhandlades som vi behövde!;-)

Därefter åkte vi till Mellerud! En kanonfin camping och vi fick bästa platsen!! Precis jämte lekplatsen! Största hoppkudden och linbana bl.a.!! Snacka om nöjda barn!
Det blev ostbricka och annat smått och gott när vi hade fått fram utemöblerna! Gud så härligt vi hade det!!
På kvällen blev det tacos inne i husbilen för då var det lite små kyligt ute!
Roliga sällskapsspel avslutade denna kväll!

I går åt vi en riktig brakfrukost sen åkte vi till bloms. En mini kegås typ... Men inte mycket att ha där. Därefter åkte vi på älgsafari! Det var faktiskt en upplevelse! Vi kom jättenära älgarna! De var väldigt sociala och stog jämte oss länge! Fick klappa på dem med!

Vi har gått sköna promenader med och vädret har verkligen varit på vår sida! Trodde vi skulle få en hel del regn men vi har klarat oss!! Härligt!!

Tack Brorsan och Hannah för att ni ville följa med oss!! Jätteskoj!!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)