måndag 7 november 2011

Sovit i vindskydd






Denna helgen har varit annorlunda och väldigt härlig!!
I fredags började min helg genom att gå ut och käka god mat med gamla jobbarkompisarna!! Det var riktigt god mat på Torget som serverades! Därefter blev det dans på Brasseriet och Harrys ända in på småtimmarna!!

I lördags packade vi ihop sovsäckar, varma kläder och luftmadrasser. Vi hade planerat att sova i vindskydd tillsammans med hela familjen Jagersjö!!
Gud så uppskattat detta var! Både från liten och stor!!
Det fanns så mycket roligt för barnen att göra. Åka linbana och gunga på en enorm gunga som roterade runt runt. De lekte med varandra hela tiden och vi vuxna lekte med dem och satt och pratatade och njöt!
På kvällen när vi satt i ena byggnaden jämte vindskydden så fick vi helt plötsligt oväntat besök! Mamma, Lars och Robban och hans tjej Hannah kom och hälsade på! Gud så överraskade vi blev! Ett riktigt roligt initiativ av dem!!

Robert och Hannah stannade lite längre och blev kvar på lite grillat!!
Mmmm, oxfile och pastasallad! Ljuvligt gott!!

Barnen slocknade som små grisar i deras sovsäckar sedan!! Då infann sig lugnet och ro i kroppen. Vi satt och njöt av livet och den sprakande brasan vi hade framför oss!!!
Vilken magisk kväll!!

I går åkte vi hem på förmiddagen och tog hand om alla rökkläder. Jösses vad tvätt jag fick! :-)

Därefter åkte vi till mamma och Lars och åt söndagsmiddag!! Alla barn och barnbarn var samlade. En riktigt trevlig avslutning på denna helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)