torsdag 10 oktober 2013

Sjukt irriterad!!!

Hej!

Idag hade vi återbesök på Östra sjukhuset för Buster! Vi skulle få reda på alla resultat efter hans lungtester som han gjorde för ca 1 månad sen. 
Vill först nämna för er som kanske läser och som inte vet att han hade en missbildning i nedersta lung loben i vänstra lungan när han bara var 3 veckor gammal. Det svävade mellan liv och död just då och fy så fruktansvärt jobbigt det var just då. Han blev opererad och dr Friberg tog bort denna delen som var missbildad. Allt gick som tur var bra och idag mår våran älskling bra men man kan märka i olika situationer att han kan bli lite extra andfådd. 

Därför har detta följts upp vid 6 månader, 3 år och nu 7 år. En trygghet för oss, som givetvis känns jättebra!

När vi kom till östra idag fick vi träffa Dr Friberg igen! Riktigt kul att ses igen efter 7 år! Han tittade på Buster men några provresultat hade han inte fått!! 
Vi fick snällt åka tillbaka hem igen och han vad om att få återkomma i en med ett samtal när han hade fått provsvaren. Helt sjukt anser jag att behöva åka 1 h i bil för att inte få veta nånting! Både slöseri med tid, bränsle och Buster gick miste om en halv dag i skolan!!! Jag var minst sagt irriterad!!! 

Men fick ett samtal som han hade lovat och allt såg fint ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)