söndag 19 januari 2014

Lillys dag!

Go kväll i stugorna!

Riktigt kyligt ute. Råkallt med en vind som inte gör saken bättre.. Men  trots det har det varit en vacker dag idag! Har dock inte gjort så mycket idag. Började dagen med ett svettigt pass här hemma! Vi har tvättat bilen invändigt och utvändigt (vilket var välbehövligt), handlat och lagat mat! Nu sitter vi bara inne och myser med levande ljus!
Det kan man väl få göra när det är kallt och mörkt ute!

Igår var vi också hemma på dagen. Buster hade sin Kompis Maximilian här! De lekte både ute och inne och hade superkul ihop! Det var längesen de träffades men har alltid gillat varandra sen dag 1 när de var nyfödda!

På eftermiddagen åkte vi till min bror och hans underbara familj! Det var namngivningsfest åt vår allas Lilly Doris Ryden 

Denna lilla dockan så underbar och go hon är!!!


Det var vackert uppdukat och massa levande ljus överallt när vi kom!! Vi hade en fantastik trevlig kväll men god mat och trevligt sällskap! Det bjöds på ugnsbakad lax, ris, 3 olika såser, sallad och grönsaker. Otroligt gott! Senare blev det dessert som Robert hade fixat! En slags sorbet som också var riktgt god och faktiskt nyttig! :-)

Det togs många kort under kvällen. Roligt att ha senare i livet från denna speciella dag! 
Lillys ena moster och jag har fått äran att bli faddrar åt denna lilla ljuvliga tjej vilket är en stor ÄRA! Tack snälla Hannah och Robert för den fina tavlan och för förtroendet att ha en liten extra roll till Lilly! Lovar att ta denna rollen på allra bästa sätt och vårda den ömt!

Tack än en gång för denna kvällen!! Väldigt lyckat allting.







 
 Vi faddrar



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)