måndag 25 februari 2013

Ao Nang

Hej på er!

I förrgår sa vi hej då till Elin och Mattias på kvällen!! Det var verkligen skitjobbigt!! Tycker om Elin så otroligt mycket!! Men i maj kommer hon äntligen hem igen!! Tur!! För jag saknar henne redan!

Igår gick vi upp tidigt för att åka till Ao Nang med en bil som vi hade beställt! Den plockade upp några till och resan gick bra! Efter ca 2,5 timma blev vi avsläppta på ett ställe med många andra turister! Där fick vi stå och vänta en stund! Men efter ett tag fick vi äntligen hoppa in i en ny minibuss som skulle ta oss till Ao Nang! En skruttig rishög som var högljudd och hoppig! Helt plötsligt vid en korsning bromsar chauffören men tydligen inte tillräckligt... För då åker vi in i bilen framför!! Herregud!!! Hur lång tid skulle detta ta??? Ja efter ca 30 minuter tröttnade vi! Så vi hoppar ur bilen och vinkar in en taxi istället som körde oss typ 2 km! Sen var vi framme!!

Vi letade efter boende och hörde även av oss till Sofia och Martin som också är här! Men deras hotell var fullt! Men vi fick tag i ett rum tvärs över gatan som duger tills vi åker vidare!

I morgon blir kho lanta!:-)
Vi har vaknat nyss och det regnar ute! Får se vad vi hittar på då... Massage kanske!:-)

Kram på er där hemma!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)