onsdag 25 december 2013

Våran JUL!

Hej på er!!
God fortsättning!! Hoppas ni har haft en riktigt härlig jul med en massa god mat, glada barn, tomtebesök och fina klappar som vi fick!

Den 23:e, dagen innan julafton, var vi hemma och förberedde inför kvällen! Sofia, Martin och Maja skulle komma på våran lilla uppesittarkväll!! Det har blivit lite tradition att vi ses då och äter lite gott, ger varandras barn julklappar och spelar bingolotto! Förra året var vi hos dem och nu var det vår tur att bjuda igen!
Vi åt en underbart god getostlasagne, och Björn hade grillat fläskfile och så hade vi en god sallad till! Fantastiskt gott!! Till dessert åt vi en saffranskladdkaka och vispgrädde.
Buster och Björn fick bingo lite senare! Varsin ny lott till nyårsbingo!! hahaha




Här sitter godingarna och öppnar årets första julklappar!!


I går på självaste julafton packade vi in alla julklappar och julmat in bilen. Sen åkte vi till Gödestad där barnens farmor och farfar bor. Vi hade bestämt att fira julen där i år tillsammans med Björns syster och familj också. De har ju 3 barn, så detta skulle nog bli trevligt och roligt för barnen.

Vid 13 tiden åt vi!! Vi hade lite knytis, så alla tog med sig lite var och hjälp så mycket gott vi åt!! 

Här har allt ännu inte kommit fram än!! Så mycket gott!!


Vid 15 var det ju skålarna dax för årets kalle anka som man inte får missa!! Kul att denna traditionen fortfarande finns kvar! Nu e det mina barns tur att få se det man själv älskade som liten innan tomten kom med alla paket!


Molly och Lovisa är lika gamla! Det skiljer 3 veckor på kusinerna!


Mätta, belåtna och lite halvtrötta väntade alla på tomten! Och tillslut så kom han!!                                
                                       






Far och son börjar bygga tekniklego!!


 Inte lätt att få till det rätta smilet!

Erik och Buster



Lovisa och Molly ritar på en av deras många pysselgrejer de fick!


Ikväll ska vi fira med pappa och Eva! Så nu är det snart matförberedelser igen!! Oj man äter och äter hela tiden! Men ska bli mysigt att träffa dem, blir ju inte så ofta som man kanske önskar! Full rulle jämt ju!

Det blev många bilder, men jag antar att inte det gör nått!! :-)


1 kommentar:

  1. Vilka fina bilder! Buster verkligen stilig med slips!! Så stor han ser ut! Molly fått fin klänning på julafton! Ni verkar ha haft det så bra! Kram o god fortsättning!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)