söndag 8 december 2013

Isolerad!

Hej på er vänner!!

Äntligen har internet och tv:n börjat funka igen!! I torsdags försvann all mottagning efter Sven. Sååå trist!! Vi har försökt och försökt och nu äntligen kom det igång igen! Man blir ju helt handikappad utan internet! Vad sysslade dem med förr i tiden?? Hur gogglade man fram recept snabbt och lätt på telefonen? Bankärenden, mm Fasen vad man är beroende egentligen!!

I fredags var vi på julbord med älsklingens jobb! En trevlig kväll på grand!! Längesen vi var ute tillsammans!! Vi dansade loss på dansgolvet fram på småtimmarna sen tog vi en taxi hem till pappa och sov över där! Barnen var hemma hos en kompis till Björn! De hade haft jättekul!!

Igår hade vi myskväll hos brorsan och Hannah! Vi gjorde varma mackor och satt och pratade. Så mycket bättre tittade vi på med såklart! Pappa Björn var iväg och roade sig. Men vi hade det lugn och gött precis som jag kände för! Just det…igår vid 12 lämnade jag Molly på Folkan för träning inför dansuppvisning. Kl 13 kom vi dit allihop och tittade!! Herregud så söt hon!! Massa med folk i publiken och det var en rejäl dansuppvisning med många barn!! Synd att vi inte visste att det var en så seriös uppvisning, hade tyvärr ingen kamera med mig! :-( Men hon var superduktig!!

Idag har vi varit hemma hela dagen!! Varken tv eller internet har varit igång och jag har inte pratat med en kotte i telefonen. Knappt någon mottagning även där. Vi gick ut på fm och lekte i snön!! Åkte pulka och bob!! Gud vad de älskade det!! Jätteroligt att se!!




Buster fick en ny overall härom dagen! Molly får ha Busters gamla från förra året! perfekt att kunna ärva! Busters nya e från Kappahl, bäst i test i år! Fick 30% på den så det blev ett riktigt kap! 


När vi kom in igen efter all åkning i backen så ville barnen ha fotbad! De plockade fram allting själva och jag hällde bara upp vatten åt dem! Sen satt de där och fikade och småpratade!! hehe…sötisarna!


Vi har bakat julgodis, lekt med leksakerna från julklappskalendern, jagat varandra runt köksön, och ätit en underbart god middag! Jag gjorde lammstek, pressad potatis, sås, kokta morötter och brysselkol!!! Sååå sjukt gott!! Fick varsin rejäl lunchlåda i morrn med! Perfekt!

Det har snöat hela dagen idag! Helt otroligt. Tog ett par kort ut från fönstret! 

 Rocky road är ju givet till jul!

 Molly ville gärna röra


Ha en fortsatt skön kväll! I morrn ska jag jobba igen! Varit ledig i 4 dagar nu! Ska bli kul att träffa S igen! 

1 kommentar:

  1. Det var värst att ni varit utan både Tv och nätet! Du sa inget om det igår på Mollys uppvisning? Skönt att allt funkar igen i alla fall! Er middag lät väldigt gott! Kram o ha en bra söndagskväll! Mamma

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)