söndag 22 juli 2012

SEMESTER!!

Hej på er!! Nu e semestern i full gång!! Var längesen jag skrev men prioriterar annat nu när man tillbringar all tid med familjen!!

I fredagskväll kom vi hem från våran tripp till Danmark!! Hade fantastiska dagar med roliga aktiviteter även om vädret inte visade sig från sin bästa sida...men det funkade kanon ändå!
Vi åkte från Getterön förra söndagen till Danmark! Vi hittade en riktigt mysig camping vid lilla bält. Där slog vi upp vårat tält och hade en fantastisk kväll. Vi grillade och gick en kvällsrunda med barnen! De cyklade förstårs! (tur att vi hade med deras cyklar, för jösses vad de har cyklat mycket!! Molly cyklar också för fullt!! Jättekul!!) Att sova i tält med barnen gick otroligt bra! De somnade som stockar på kvällen och vissa mornar fick vi t.om väcka dem!! :-)

Vi har besökt Legoland och Lalandia vilket var till barnens stora förtjusning. Riktigt poppis!! Kan verkligen rekommendera Legoland till alla barnfamiljer!! Blev glatt överraskad vid varje karusell och det är helt otroligt vad allt är uppbyggt med lego!! Barnen och även vi var helt saliga! Vi var där från 10.30- 20.30!! :-)
Bjuder på ett par bilder på semestern.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)