torsdag 29 augusti 2013

Lungtester

Hej! Skulle egentligen bloggat igår men hann inte med det! 
Barnen och jag åkte igår till östra sjukhuset på morgonen för buster skulle hå igenom flera olika tester för hans lungor pga av en operation hann fick göra när han bara var 3 veckor gammal! Han hade en missbildning i ena lungan för er som inte vet. 
Rutinkontroll har gjorts när han var 6 månader, 3 år och nu var nästa e han var 7 år! Känns riktigt bra att de kollar upp allting!!

Han fick andas i olika masker och slangar . Han skulle andas vanligt, flämta, andas in och hålla andan, han fick andas in så fort han kunde och blåsa ut så fort han kunde. Han gjorde ett cykeltest så han blev andfådd, de röntgade lungorna och de tog kort på lungorna med en gamma kamera! Han var helt otroligt duktig min goding!
Den 26;e september ska vi åka tillbaka och få reda på resultatet! 







Här ska de ta kort med gammakameran. Han ligger stilla i 5 min x 2!! Tycker jag var fantastiskt gjort!!!



Efter allt detta åkte vi till nordstan! Molly bytte en klänning som hon hade fått från Desigual av mormor och Lars. Hon valde ett par shorts istället! Denna lilla damen vet vad hon vill!!:-)

Buster shoppade på BR! Han köpte ett nytt spel till sitt Playstation av sina födelsedagspengar! Han gjorde ett riktigt kap för det var 25% rabatt igår! 

På kvällen när vi kom hem var Hannah och Robert här med Lilly!! Alltid lika mysigt att få gosa med Lilly!! Fasters lilla älskling! Det blev våfflor och idol!

En bra dag!!

Molly visar upp sina lya leggins och shorts! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)