fredag 6 november 2009

Röntgen

Igår var dagen fullspäckad!
Vi åkte och hämtade Cajsa och Didde på morgonen för att bege oss till Göteborg! De var så snälla och följde med som sällskap för Buster hade tid på Röntgen på Östra Sjukhuset!
Men det var strax efter lunchtid så först åkte vi en sväng till Köpcetrumet Allum!! De har så många roliga affärer där!
Efter en stunds shoppande bar det av till sjukhuset! Buster var sååå duktig! han fick stå upp mot en grej där han fick bli röntgad. han stog jättestilla och såg riktigt stolt ut! Min goding!!!
Vi fick sen vänta en stund i väntrummet innan det var dax att prata med doktorn. Där höll Molly lådan vill jag lova! Hon roade varenda en som satt i väntrummet. Riktig teaterapa!! Hon älskar redan att vara i centrum! Hur ska detta bli???!!!

Vi fick sen träffa Doktor Friberg. Det var han som opererade våran lille plutt när han endast var 3 veckor gammal. Han sa att när mantittade på röntgenplåtarna så märktes det knappt att han hade blivit opererad. Det syntes nästan inte! Riktigt skönt att höra! En härlig bekräftelse!! Det här är verkligen våran lön sa han sen, att få se en så fin och stor pojk må bra!! Verkligen gulligt sagt tyckte jag!

Efter sjukhuset gjode vi en snabbis in på IKEA! Det fick bli lite värmeljus och två små hyllor som vi ska ha som nattduksbord.


Nepp, nu e det snart fredagsmys! Veckorna går fort!!
Har börjat förbereda en älgköttfärspaj som vi ska äta ikväll!! Mmmm, va gott!!

I morgon kväll blir det fest för Björn och mig!
Ha en trevlig kväll!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar några ord!!! :-)